18 Hulsbanen

Banen blev i 2005 tegnet af golfbane-arkitekt Henrik J. Jacobsen, som med stor ekspertise har formået at placere en dejlig naturgolfbane.

Arkitekttegnet golfbane

Sydthy Golfbane er en naturbane, som er placeret i et smukt kuperet landskab mellem Hurup Thy og Vestervig i Nordjylland.

Mod nord grænser vores golfbane op til Hennings Plantage, mod syd og øst er der åbne vidder, og retter man ryggen, kan man fra et par af hullerne få et lille glimt af Limfjorden. På hul 16 kan man mod vest i klart vejr skimte Krik Vig og mod syd Limfjorden. Golfbanen snor sig rundt mellem de små kuperinger i terrænet med små skovpartier og mindre søer.

Golfbane tegnet med fokus på naturen

Banen blev i 2005 tegnet af golfbane-arkitekt Henrik J. Jacobsen , som med stor ekspertise har formået at placere en dejlig naturgolfbane, så den virker helt naturlig som en integreret del af naturen.

Da vores golfbane er en naturbane, er en del af sværhedsgraden netop naturen, som ifølge Henrik J. Jakobsen er til at nyde og ikke til at spille golf i. Banen er på grund af sit forholdsvis flade terræn meget venlig overfor den ældre eller gangbesværede gruppe af golfspillere. En stor del af sværhedsgraden er, som på alle andre golfbaner, at blive på banen og ikke spille på og i de omkringliggende arealer.​

Golfbanen sætter uden tvivl Sydthy på landkortet og er til megen glæde for en stor del af lokalbefolkningen. Golfspillet er med til at knytte de små lokalsamfund sammen til en enhed og er en sund og fornøjelig fritids- og sportsaktivitet, der uanset alder og formåen kan dyrkes af alle aldersgrupper.

Banen er bestemt et aktiv, der vil være med til at fastholde og udbygge befolkningstallet i området og samtidig give turisterne endnu en god grund til at vælge Sydthys naturskønne område som feriemål.

​Hund med på banen er tilladt – Klik her og læs mere. Det er også muligt at leje udstyr hos os.

​Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere, eller har du nogle spørgsmål, så kan vi kontaktes på telefon 97 97 19 44 eller e-mail info@sydthygolfklub.dk – ellers glæder vi os til at se dig på banen.

Klik på en af nedenstående billeder og få en grafisk oplevelse af banen. Du kan navigere frem og tilbage med piletasterne og forlade galleriet til enhver tid ved at trykke på esc.​

Se hul 1​

Se hul 2

Se hul 3​

Se hul 4

Se hul 5

Se hul 6

Se hul 7

Se hul 8

Se hul 9

Se hul 10

Se hul 11

Se hul 12

Se hul 13

Se hul 14

Se hul 15

Se hul 16

Se hul 17

Se hul 18