Klubhuset og Booking​

Sydthy Golfklub er en lille, men aktiv golfklub hvor vi alle hjælper hinanden. Så derfor er reglerne i klubhuset meget simple. - Brug det som var det dit eget og efterlad det pænt og rydeligt fuldstændig som du selv forventer at modtage det.

Vi har den regel at medbragt mad gerne må nydes i klubhuset, men øl og vand skal købes i klubhuset, har man selv medbragt drikkevarer må de nydes på banen ikke i klubhuset.

Vi har opsat en flaskeautomat hvor man kan købe en dejlig kold øl eller vand, samt en kaffeautomat med friskbrygget kaffe.

- brug hul 19. så støtter du klubben.

Der er omklædnings og brusefacilliteter til fri benyttelse, og der kan lejes udstyr ved henvendelse men da klubhuset ikke er bemandet på fuld tid vil det være en god ide at gøre dette på forhånd.

Bookingen foregår som i næsten alle klubber via Golfbox, og der er en touchscreen og kortterminal til rådighed.

Bemærk klubhuset er ikke nødvendigvis bemandet, al henvendelse til klubhuset eller sekretariatet.​

​​​​​

Nye regler 2019​​​

Julegaveidé