Oplevelser i nærheden

Oplevelser for alle i familien

Oplevelser i Nærheden af golfklubben!

​Det er ikke nødvendigvis hele familien der nyder at spille golf, – men er man til natur, oplevelser eller afslapning, så kan man roligt tage med på en golfweekend alligevel, vi har det hele lige i nærheden.

Prøv f.eks gå eller køretur i Nationalparken, her er der rige muligheder for alle former for naturopleelser af enhver art indenfor både dyre og planteliv.

Du kunne og starte med at køre en tur til limfjorden og se f.eks Doverodde havn, og Doverodde købmandsgaard,  når du har fået nok af fjorden og havnen kan du køre 15 km stik vest så er du ved Vesterhavet og der har du mulighed for at få rigelig af frisk luft og er du heldig finder du måske et stykke rav.​

Hvis du bare vil forkæle dig selv har du alle tider mulighed for et forkælende op i Wellnesscenter og svømmehal. i Hurup svømmebad og weelnessceter hvor du bare har alle muligheder for alle former for forkælelse.

De ovenfor nævnte oplevelser ligger i umiddelbart nærhed af SydthyGolfbane anlæg, men tager vi en køretidsradius på 30 min. har du ud over fem nabogolfklubber, både museer, to fiskerihavne Hanstholm og Thyborøn og Jesperhus Blomsterpark du kan finde masser af inspiration på Oplevelser i Thy hvor vi har samlet lidt forskelligt.​​