Klubbens sponsorer

Ønsker du at blive sponsor for Sydthy Golfklub?

Ring på telefon 97 97 19 44​

GOLFOPHOLD - tæt på det hele.....

Når du tager på golfophold i Sydthy er du lige på kanten af Thy´s nationalpark og du befinder dig midt mellem hav og fjord. I Hurup by, som kun ligger et stenkast væk finder du et superlækkert og meget veludstyret wellness center med tilhørende Kurbad, med rige muligheder for at kræse om krop og sjæl.

Men først skal du finde et sted at bo, og som du kan se på nedenstående links har vi mage dejlige steder at bo i det sydlige Thy, - og vi vil gerne du benytter dig af en af disse steder, - de støtter nemlig os.

Skibstedgaard er en perle nær fjorden med den dejlige oplevelse det giver.

Hotel Thinggaard er placeret lige overfor stationen i Hurup med svømmehal og wellnesscenter kun 50 meter fra indgangen

Thinghuskroen Ligger i Vestervig kun ganske få km fra Vesterhavet, - kendt for sin fiskerestaurant.

Krik Vig Camping Hvis du er til Camping ligger Krik Vig Camping placeret i et dejligt område hvor der indefor gåafstand er både Fjord, havn, Hav og å.

Tambohus Kro Ligger ved limfjorden lidt sydligere lige ved dæmningen til Jegindø også her er der rige muligheder for at stresse af og nyde noget godt mad.​

Struer Grand Hotel Hotel , spa og wellness ved Limfjorden i Struer.

Aagaard tekstil og håndværk Ferielejligheder ikke langt fra golfbanen.​​

Udtalelser fra Facebook og Google

Ulstedvej 8A, 7760 Hur​up Thy

Rutevejledning​