Aagaard - Tekstil

5stuehus250817

11stuehus250817

Ferielejligheder/værelser i Thy - i det gamle stuehus på Aagaard udlejes til golfspillere

Nyd en uge - eller bare nogle dage i det skønne Thy.

Ferielejligheder til leje i idyllisk kunsthåndværker-miljø i Thy tæt på Vesterhavet, Limfjorden, Ydby Hede, Sydthy Golfklub og Nationalpark Thy, hvor der bydes på et væld af udendørs aktiviteter, golf, vandre- og cykelruter og et sjældent og enestående plante-, fugle- og dyreliv.

Er du interesseret i kunsthåndværk er der inspiration at hente, ikke blot i den nærliggende natur men også i den atmosfærefyldte gård. Siden 1980 har der været butik i udbygningerne på Aagaard. I butikken udstiller og sælger ca. 25 kunsthåndværkere unikt, personligt tøj, spændende garner i alle regnbuens farver, uld, bomuld, hør og silke i de bedste kvaliteter.

Der er 2 ferielejligheder i stuehuset på Aagaard.

I den store lejlighed er der: Stor, hyggelig stue og stort køkken/alrum. Køkkenet er fuldt udstyret. 2 dobbeltsoveværelser. I stuen er der desuden mulighed for opredning på sofaen, og i køkken/alrummet er der et hyggehjørne med madras og puder. Badeværelse med toilet, håndvask, bruser og badekar

I den lille lejlighed som er i to plan, er der: Stue på 1. sal med 2 enkeltsenge og en dobbeltseng. Stue i grundplan med 1 seng, spisebord og stole, lille køkken , som er fuldt udstyret. Lille badeværelse med toilet, bruser og håndvask.

Indgang og grovkøkken med vaskemaskine, tørretumbler og lille fryser er fælles for de 2 lejligheder. Der er adgang til internet i begge lejligheder.

Pris for den store lejlighed er 3600,- kr. pr. uge (4-6 sovepladser).
Pris for den lille lejlighed er 2800,- kr pr. uge (5 sovepladser).

I højsæson: uge 27-28-29-30-31-32-33-34-35 kan lejlighederne kun lejes pr. uge

Uden for højsæsonen kan de 2 dobbelte værelser i den store lejlighed lejes hver for sig.
Pris pr. døgn pr. dobbeltværelse kr. 410,-
Uden for højsæsonen kan den lille lejlighed udlejes.
Pris pr. døgn kr. 800,-

Priserne er inkl. lys og varme.
Sengelinned, håndklæder, viskestykker mm. Medbringes.( Kan evt. lejes )
Lejer er ansvarlig for slutrengøring (kan evt. tilkøbes).

Besøg www.aagaard-tekstil.dk

For at se billeder af lejlighederne under ” http://www.aagaard-tekstil.dk/ferielejlighederlejligheder-til-interessegrupper/ ”

Ring og forhør nærmere om datoer på tlf. 97 95 21 82 eller mobil 21725447

Golfring Vest