Klubbens sponsorer

Ønsker du at blive sponsor for Sydthy Golfklub?

Ring på telefon 97 97 19 44​

Jernladies 2020

SYDTHY JERNLADIES!

Nu er det tiden, hvor vi kan åbne lidt op i dameklubben – selvfølgelig med afstand.

Der er p.t. ikke adgang til køkken/opholdsrum, og det er kun handicaptoilettet, der må/kan benyttes, dette bliver forhåbentlig snart udvidet.

Vi starter op onsdag den 3. juni og der spilles som sædvanlig både formiddag og eftermiddag som vi plejer.

Vi spiller efter en ændret spilleplan – se opslagstavlen.

Efter endt golfrunde skriver i alle jeres oplysninger på UDGANGSLISTEN der hænger på opslagstavlen, husk navn, handicap/slag, point, birdie og øvrige. Der hænges ny UDGANGSLISTE op inden onsdag i hver uge. Vi spiller selvfølgelig i 2 rækker.

Alle der har skrevet sig på listen indgår i præmieuddelingen den 24.juni – hvis vi må spise sammen.

Margaret, Ellen K, Berit og Anna O.​

Program august & september

--------------------------------------------------------------------------------------------------

SYDTHY JERNLADIES

SÆSONSTART DEN 01. APRIL 2020 (og det er ingen aprilsnar)

Vi spiller hver onsdag fra den 01. april til og med onsdag den 30. september 2020.

(juli måned sommerferie).

Formiddag: Lodtrækning: kl. 08:45, hvorefter første hold slår ud kl. 09:00

Eftermiddag: Lodtrækning kl. 15:45, hvorefter første hold slår ud kl. 16:00

Mulighed for at aftale en tid indbyrdes og gå ud senere, er kun gældende, hvis det er p.g.a. arbejde.

Den 01. april mødes vi alle i klubhuset kl.15:30, hvor vi starter med en kop kaffe, mens der er tilmelding og betaling til dameklubben. Hvis vejret tillader det, spiller vi 9 huller stableford. Der trækkes lod kl. 15:45 og fra kl. 16:00 og fremefter slår holdene ud.

Vi slutter af med varm suppe til alle.

VI SPILLER I 2 RÆKKER: A-RÆKKE OG B-RÆKKE.

Mød endelig op, hvis du har lyst til at være med i dameklubben –

alle kan være med uanset handicap!!!

Pris for hele sæsonen er kr. 250,00 som vil blive brugt til indkøb af præmier m.m.

​Den sidste onsdag i hver måned spilles der kun om eftermiddagen,

vi mødes kl. 16:30 hvorefter der er gunstart kl. 17:00.

Derefter er der fælles spisning med præmie uddeling fra måneden der er gået.

​Plan over aktiviteter, spille former m.m. kommer på hjemmesiden inden sæsonstart.

Vel mødt til en sjov og hyggelig golfsæson!

Margaret 40159112

Berit V 28572649

Ellen K. 25121489

Anna O. 29434170​