Klubbens sponsorer

Ønsker du at blive sponsor for Sydthy Golfklub?

Ring på telefon 97 97 19 44​

Persondataforordning i Sydthy Golfklub

Behandling af persondata

Sydthy Golfklub ligger inde med data om medlemmerne.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler disse data.

Privatlivspolitik for medlemmer

Slettepolitik

Indsigt i personoplysninger

Sydthy Golfklub er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, 

og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. 

Sydthy Golfklub kan kontaktes her:

Sydthy Golfklub,

Ulstedvej 8, 7760 Hurup

CVR-nr:32022987

Telefon: 97971944
Mail:info@sydthygolfklub.dk
Ulstedvej 8,

7760 Hurup
Telefon: 97971944

Periode for opbevaring

Oplysninger opbevares i det tidsrum, der er relevant, nødvendigt og tilladt i henhold til lovgivningen.

Vi sletter data løbende.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig, kan du sende en mail til: info@sydthygolfklub.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du indsigelser kan du også sende en mail til ovenstående.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. 

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@sydthygolfklub.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Med den hastige it udvikling, så kan en ændring i vores behandling af personoplysninger blive nødvendig. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere disse retningslinjer for behandling af personoplysninger og dato for seneste opdatering ses nederst på denne side.

Sydthy Golfklub

CVR-nr: 32022987

Senest opdateret 1. januar 2019

​​

Sydthy Golfklub

Ulstedvej 8A, 7760 Hur​up Thy

Rutevejledning​

​Telefon: 97 97 19 44

E-mail: info@sydthygolfklub.dk 

CVR: ​32 02 29 87

Fandt du ikke det du søgte?​

facebook-stor