Klubbens sponsorer

Ønsker du at blive sponsor for Sydthy Golfklub?

Ring på telefon 97 97 19 44​

Lama match - 2019

Lørdag d. 24-08-2019 , med gunstart kl. 09:00

Da de 74 deltagerer mødte op til dagens Lama match var det meget  tåget, så man kunne godt frygte at det ville blive svært at følge boldene rundt på banen.

Men da alle havde indtaget deres morgenkaffe og rundstykker, begyndte solen at titte frem.

Som runden skred frem blev det varmere og varmere, og de fleste kom næsten til at "svede",  om det var vejrets skyld eller spillets skyld, skal være usagt.

Børge kom rundt på banen med servicevognen, så der var muligheder for at få noget at styrke sig på.

Efter matchen var der en god stor sandwich og en øl eller vand til alle.

Da alle slagene var talt op, var der præmie overrækkelse ved  Ellen Jensen.

Dagens vindere udvalgte selv deres præmier i det store udvalg som Knud og Ellen havde taget med.

Til dagens første hole-in-one var der elevations senge på højkant, men her var ingen der kunne ramme hullet i første hug, så sengen blev sat på aktion, og blev solgt til Sanne Jensen.

I år var sidste gang Knud og Ellen stod i spidsen for Lama matchen, men overgiver stafetten                   til Anette Marx.

Stor TAK til Knud og Ellen for alle de mange dejlige matcher i har "leveret"

Sponsor: http://www.hildinganders.com

​----------------------------------------------------------------------------------------------------------

​Vinderne af årets LAMA-match lørdag den 24. august 2019

A-rækken:

Bente K. Pedersen.

Erling Jensen.

Peder Gosvig.

B-rækken:

Ivan Sahl.

Poul Ulrich Riis.

Morten Nielsen.

C-rækken:

Knud Larsen.

Lis Toft Madsen.

Anette Marx.

Nærmest flag på par-3-hullerne:

Hul 4 - Kresten Poulsen.

Hul 8 - Thomas Holm.

Hul 11 - Rene´ Jensen.

Hul 14 - Bente K. Pedersen.

Hul 16 - Thomas Holm.​

Sponsor: http://www.hildinganders.com​

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

​Billeder fra Lama matchen 2019.​