Lama match 2018

lørdag d.11/8 , med gunstart kl. 09:00

Sponsor:  http://www.hildinganders.com

Sommeren 2018  har været sol, sol og atter sol, men til dagens LAMA-match i Sydthy Golfklub, var det blevet overskyet og der kom "lidt" regn ud af skyerne. Trods lidt regn havde de 94 fremmødte en dejlig og hyggelig runde på banen.

Dagen startede med rundstykker og kaffe i klubhuset, og efter de 18 hullers golf, var der landgangsbrød og øl/vand til alle.

Til præmie overrækkelsen delte Ellen Jensen flittigt ud de flotte præmier, til vinderne i de 3 rækker.

Dagens vindere valgte deres præmier som Skruemaskine, Grillbestik, Bluetooth højtaler, Edge knivsæt, B&D støvsuger, Juicer, Computertaske, Kuffert, Skagerak taburat , masser af golf bolde og meget andet godt, efter tur.

Til dagens første hole-in-one var der elevations senge på højkant, men her var ingen der kunne ramme i første hug, så sengen må vente endnu et år på ny ejermand.

Vinderne af årets LAMA-match lørdag den 11. august :

A-rækken:

Alex Christensen.

Peder Gosvig.

Henrik Jensen.

B-rækken:

Klavs Thomsen.

Lone Buus.

Jørgen Madsen.

C-rækken:

Maybritt Andersen.

Robert Johannesen.

Henrik Egtved Nielsen.

Nærmest flag på par-3-hullerne:

Hul 4 -   Bendt Buus.

Hul  8 -  Kjeld Grud.

Hul 11 - Erling Jensen.

Hul 14 -  Karen Kappel.

Hul 16 -  Elsebeth Elkær.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

​Billeder fra Lama matchen 2018.

​​​​​

Tirsdagsmatch