EDC_Cup - 2018

edc_cup_2018.pgn

EDC_cup 2018.​

EDC-CUP finaler i Sydthy Golfklub

Søndag d. 23/9 blev finalerne i årets EDC-CUP afviklet i rimelig efterårsvejr på golfbanen i Sydthy.

EDC-CUP er en hulspilsturnering, hvor spillerne møder hinanden i et gruppespil, hvorefter man spiller ”knald eller fald” i en A og B række. De fire dygtige spiller, som havde nået til finalerne, var i A-finalen: Bodil Ernst mod Richardt Madsen og i B-finalen Svend Erik Petersen mod Jens Johnsen. Efter to spændende matcher kunne Richardt Madsen og Svend Erik Petersen lade sig hylde som vindere. Samtidig med de to finaler var de øvrige spillerne, som havde deltaget i turneringen, inviteret til en revanchematch med hygge-golf.

Efter matcherne var der præmieoverrækkelse af flotte præmier til alle fire finaledeltagere, samt nummer et og to,  i revanchematchen.

Præmierne er sponseret af EDC Hurup og blev overrakt af Michael Bjarking som også var vært ved en bid brød og en forfriskning.

Sydthy Golfklub takker spillerne som deltog og EDC Hurup for støtten.

Billeder fra 2018 herunder​

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

​​​​​

Nye regler 2019​​​