Ulstedvej 8A

7760 Hurup Thy

Tlf.: 97 97 19 44​

EDC_Cup - 2018

edc_cup_2018.pgn

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDC_cup 2017.​

EDC-CUP finaler i Sydthy Golfklub

Søndag d. 17/9 blev finalerne i årets EDC-CUP afviklet i strålende efterårsvejr på golfbanen i Sydthy.

EDC-CUP er en hulspilsturnering, hvor spillerne møder hinanden i et gruppespil, hvorefter man spiller ”knald eller fald” i en A og B række. De fire dygtige spiller, som havde nået til finalerne, var i A-finalen: Lene F. Jeppesen, K E Bangsgaard og i B-finalen N.H. Pedersen og Rene Landbo. Efter to spændende matcher kunnne Lene F. Jeppesen og N. H. Pedersen lade sig hylde som vindere. Samtidig med de to finaler var de øvrige spillerne, som havde deltaget i turneringen, inviteret til en revanchematch med hygge-golf.

Efter matcherne var der præmieoverrækkelse af flotte præmier til alle fire finaledeltagere, samt nummer et og to, tre og fire i revanchematchen.

Præmierne er sponseret af EDC Hurup og blev overrakt af Michael Bjarking som også var vært ved en bid brød og en forfriskning.

Sydthy Golfklub takker spillerne som deltog og EDC Hurup for støtten.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Nyheder

​​​​​


Tirsdagsmatch

​​

EDC_Cup

​​

Keepers Corner​

​------------------------------------------------

facebook logo_2

Sydthy Golfklub  

Golfbox login​

Sydthy Golfklub

Ulstedvej 8A, 7760 Hurup Thy

CVR: 32022987

Kontakt:

Telefon: 97 97 19 44

E-mail: info@sydthygolfklub.dk