Nybolig Cup

​Sydthy cup 2022

Nybolig Cup 2022 Alle medlemmer, som har Sydthy Golfklub som hjemmeklub, kan deltage. Der spilles hulspil, max. hcp. 36, spillere med højere hcp. spiller fra hcp. 36. Der laves 4-mandspuljer hvor alle spiller mod alle (3 kampe) Spillerne aftaler selv indbyrdes spilledage, puljerne skal være færdigspillet, seneste mandag d. 9 august.

Antal slag: Der spilles med ¾ hcp Eksempel: Spiller A har handicap 36, hvilket giver 41 ekstra slag for herrer. Spiller B har handicap 18,8, hvilket giver 20 ekstra slag for herrer. Spillernes ekstra slag fratrækkes hinanden, dvs. 41 – 20 = 21. 3/4 handicap udregnes: 21 x 0,75 = 15,75, som rundes op til 16 (der rundes ALTID op). Spilleren med det laveste hcp nulstilles, og spilleren med det højeste handicap tildeles 16 slag, som fordeles efter banens handicapnøgle.

Nr. 1 og 2 går videre til A-række knock-out turnering. Nr. 3 og 4 går videre til B-række knock-out turnering. Dato for revanche match og finaler: søndag d. 02 okt. Der spilles om flotte præmier, sponsoreret af Nybolig Hurup. Tilmelding på Golfbox eller listen i klubhuset. Senest 1/5 Pris for deltagelse: kr. 100

Sydthy-CUP finaler i Sydthy Golfklub – Nybolig Cup
Søndag d. 03/10 blev finalerne i årets NYBOLIG-CUP afviklet i “strålende” efterårsvejr på golfbanen i Sydthy.
NYBOLIG-CUP er en hulspils turnering, hvor spillerne møder hinanden i et gruppespil, hvorefter man spiller ”knald eller fald” i en A og B række.
De fire dygtige spiller, som havde nået til finalerne, var i A-finalen: Erling Jensen mod N H Pedersen og i B-finalen Lone Buus mod Knud Erik Bangsgaard.
Efter to spændende matcher kunne NH Pedersen i A_rækken og Lone Buus i B_rækken, lade sig hylde som vindere af Nybolig Cup 2021.

​Samtidig med de to finaler var de øvrige spillerne, som havde deltaget i Nybolig Cup, inviteret til en revanchematch med hygge-golf.
Efter matcherne var der præmieoverrækkelse af flotte præmier til alle fire finaledeltagere, samt nummer et og to, i revanchematchen.
Her blev Kenneth Kroyer nr. 1 og Jørgen Madsen nr. 2
Præmierne er sponseret af Nybolig Hurup og blev overrakt af Jakob Steensgaard fra Nybolig, som også var vært ved en bid brød og en forfriskning.
Sydthy Golfklub takker spillerne som deltog og Nybolig Hurup for støtten.