Klubbens sponsorer

Ønsker du at blive sponsor for Sydthy Golfklub?

Ring på telefon 97 97 19 44​

Regions Golf 2021​

Regionsgolf Vest 2021

​Vi har igen i år tilmeldt 2 hold i denne turnering, hvor de indledende runder spilles i april, maj og juni måned. Der spilles mandag aften, med første start som regel kl. 17,15.

​Spillerne skal have EGA-handicap.

​Der er tilmeldt 1 hold i Region Vest B som i indledende runde skal spille mod Lemvig – Harre Vig & Nordvestjysk  - pulje B 13

Det er for spillere med ikke lavere EGA-handicap end 11,5 og fyldt 21 år inden udgangen af 2021.

​Samt 1 hold i Region Vest C som i indledende runde skal spille mod Holstebro - Lemvig & Nordvestjysk  - pulje C 11

Det er for spillere med ikke lavere EGA-handicap end 18,5 og fyldt 21 år inden udgangen af 2021.

​Alle jer som gerne vil ud at spille golf med andre, er dette en kærkommen mulighed.

Link til spillested , tidspunkt og aktuelle stilling.

B_rækken            Slutspil B_rækken

C_rækken

Holdet består af 4 herrer og to damer samt et par reserver man kan trække på.

​Prisen for at være med er, at vi selv skal sørge for transporten ud til klubberne og betale ca. kr. 80,- for maden efter runden.

​Der er op hængt lister ude i klubhuset hvor man skriver sig på..

​Så kære golfer skriv dig på listen.

​Du kan også ringe eller sende en mail til undertegnede hvis du har spørgsmål til turneringen.

​Du skal ikke holde dig tilbage.

​Leo Jensen

Svanevej 14

7760 Hurup

Mail: leooggudrun@mail.dk