Regions Golf 2022

Regionsgolf 2022

​Vi har i år tilmeldt 3 hold til regionsgolf, hvor de indledende runder spilles i april, maj og juni måned. Der spilles mandag aften, i B og C rækkerne, med første start som regel kl. 17,15.
​Spillerne skal have EGA-handicap. Veteranrækken spiller for det meste om fredagen kl. 09:00.
​Der er tilmeldt 1 hold i Region Vest B, holdkaptajn Richard Madsen,  spiller i pulje B 10  – Link
B_rækken er for spillere med ikke lavere EGA-handicap end 13,0 og fyldt 21 år inden udgangen af 2022.
​Samt 1 hold i Region Vest C, holdkaptajn Svend Erik Petersen, spiller i pulje C 17 – Link
C_rækken er for spillere med ikke lavere EGA-handicap end 18,0 og fyldt 21 år inden udgangen af 2022.

I år har vi også et hold med i veteranrækken, VD3,  for spillere over 55år (damer) og 60år (herrer), holdkaptajn John Nielsen. Link

Alle jer som gerne vil ud at spille golf med andre, er dette en kærkommen mulighed.

Holdet består af 4 herrer og to damer samt et par reserver man kan trække på.
​Prisen for at være med er, at vi selv skal sørge for transporten ud til klubberne og betale ca. kr. 80,- for maden efter runden.
​Der er op hængt lister ude i klubhuset hvor man skriver sig på.
​Så kære golfer skriv dig på listen.
​Du kan også ringe eller sende en mail til undertegnede hvis du har spørgsmål til turneringen.
​Du skal ikke holde dig tilbage.

​Niels-Henrik Pedersen
Rønne Alle´ 7