Bliv sponsor​

- Sponsor i Sydthy Golfklub -​

Målrettet kontakt til en købedygtig målgruppe

Vi har i Sydthy Golfklub sammensat en række gode tilbud og sponsorater.

En sponsoraftale med profilering i Sydthy Golfklub er andet og mere end en synligørelse og profilering, det er også en adgangsbillet til et netværk med mange forskellige virksomheder, der med golfsporten som en væsentlig faktor, ser de muligheder og fordele, der er ved at kombinere traditionel markedsføring med spændende og oplevelsesrige firmabegivenheder.

Du kan med et sponsorat i Sydthy Golfklub synliggøre dit firma - Du vil kort og godt få en maksimal eksponering overfor de mange klubmedlemmer og besøgende greenfeegæster, der kommer i klubben.

Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til uforpligtende at aflægge os et besøg eller kontakte os på mail eller telefon.​

Klubben kan kontaktes på telefon 97 97 19 44 eller e-mail info@sydthygolfklub.dk                               eller kontakt sponsorudvalget.

Kennert Sohn

Telefon: 97 95 26 55 / Mobil: 29 25 82 02

Arne Bertelsen

John Nielsen